Police

Vi var på the Police ikväll. hahaha... man börjar känna sig gammal när man går på koncerter med artister som varit aktiva så länge som Sting & company.

Gaaaaaah har inte tränat alls den här veckan. Har liksom inte hunnit. alls. suck.

Vad var det du sa Anna.. bride bootcamp? Ja det skulle jag behöva. Var checkar man in? :P

Hmt. Hejade ju på Rene ju. Tycker iaf att hon var bäst!

Nej för tusan. Nu måste jag sova.

Tjingeling

body pump

Weeeee nu är det igång. Hoppas jag. Varit på body pump två gånger den här veckan. Det är ju så skönt när man väl gått dit. Lagom med träningsvärk nu... men ska man sätta igång kan man lika gärna göra det med en smäll. =)

Mamma mia smoothie och hammenhög

Idag såg vi nummer 020. Haha, har tagit oss fyra månader att gå från 001 till 020. Vi blir nog aldrig några riktiga platespottingnördar. =P

Har under semestern fått två nya favoriter. Moccashakedrink från Espressohouse och Mamma Mia smoothie á la Danmark. Så jäkla gott. Mums. Hade ju inte skadat om allt det goda hade varit lite mer nyttigt men men....

Det har hänt så sjukt mkt under den här semestern. Sjuuuukt mycket. Återkommer med detaljer vid ett senare tillfälle. Säger bara Köpenhamn & Oxie. Härliga platser. ;o)

Vi var för övrigt i Österlen förra veckan. En ettdygns roadtrip som började i Köpenhamn förra fredagen och som sedan gick till Hammenhög och Österlens hotell där. Mkt mysigt hotell. Lite "fawlty towers" känsla över det. Spelade minigolf på hotellet till klcokan tio på kvällen då det blev för mörkt för att spela vidare. På lördagsmorgonen åkte vi till glimmingehus och sedan till Ale Stenar. Därefter åkte vi till Skanör och åt glass och sedan åt vi middag hos Matthias mamma. Eller egentligen åt vi middag med Erik. Matthias mamma och bror missade sitt flyg hem så de hann inte hem till middagen. En händelserik roadtrip som var väldigt mysig.

Imorgon blir det fredriksdals friluftsteater sen bär det hemåt.

Tjingeling


Nya frisyren..

Då var frisyren kirrad. Inte så lätt att få på bra bild när det blåser ute men dock. Ser ju iaf lite av den. =)

Gaaaaaaaah så får jag inte in bilden. Mutter o morr...


Frissan frissan frissan

Wohooo... ska till frissan idag! Om en timme blir det klippa o slinga av. Hur ska jag göra den här gången då tro. Det är ju så svårt. Började göra mörkare grund för några år sen. Sen bestämde jag mig för att göra det ljusare igen sist jag var där i typ november förra året. Tänkte verkligen göra som jag brukar göra, dvs tre färger varav en mörkare men typ varannan blond så det blir ljust helhetsintryck. Sen såg jag Theresas frisyr som var mörk med ljusa slingor i och då blev det det istället. Haha.. får se hur jag ser ut när ja ggår därifrån idag. Vet iaf att det inte blir nå lila toner för det tycker jag inte om. Been there...

40000 danska är bra mycket mer än 40000 svenska...

Dop o mera semesterplaner...

Var på Mikas dop idag. Vilket grymt härligt väder vi har haft. Det härliga vädret förföljer Linas o Anders fester. =) Det var riktigt skönt faktiskt. Rolig präst var det också. Det är skönt med präster med humor tycker jag. Vi var här uppe i föreningslokalen på själva mottagningen. Kul att se den inredd o fin. Jag är ju van vid att se den utan utsmyckning alls. Den var ju riktigt mysig när den var pyntad. Mycket rosa var det idag. Jag borde alltså passat in rätt bra i min rosa klänning. Måste säga att jag var lite stolt över vårt kort som jag suttit å knåpat ihop i ett par timmar. När man väl börjat göra kort själv vill man liksom inte sluta. Det är mkt roligare att ge bort och man börjar dessutom uppskatta hemmagjorda kort som man får så mycket mer.

Har nu börjat boka upp oss lite i veckan. Kul att ha lite saker inplanerat så man vet att man hinner träffa vännerna. Ska dessutom på en liten mini roadtrip med mina föräldrar fredag-lördag. Ale Stenar & Glimmingehus... och ett charmigt (?) hotell där nere nånstans där man får ha med sig mopsen. Kan ju inte lämna honom hemma över natten.

Åh det händer så mycket runtomkring en att man blir alldeles förvirrad... fast på ett positivt sätt. .=) Håller tummarna för att allt går som vi vill! Då kanske det börjar hända saker snart. Och vi har tittat ännu mer på bröllopsresan. Ska ner till ticket nån dag i veckan och boka flyg och hotell. Miami... Universal Studios.... kryssning. Suck... samtidigt som tiden går så oerhört snabbt så känns det som att den står stilla. Hur går det ihop?


Reafynd o bröllopsresa...

Vi började planera vår bröllopsresa lite mer i detalj ikväll i och med att vi började titta på flyg. Vi har kommit fram till att de fem dagarna innan kryssningen inte räcker. Vi behöver nog några dagar efter också. Det känns som ett måste att vara två dagar på Disney World och två dagar på Universal Studios i Orlando. Vi älskar ju allt som har med nöjesparker att göra. Det är en punkt där vi båda är väldigt lika. Sedan så måste vi åka till everglades också. Alligatorpark, det låter häftigt! Vi behöver ju dessutom några dagar att utforska Miami & Miami beach... åååååh vad jag längtar. Tror inte det går att beskriva i ord hur mycket jag längtar.

Mia fyllde år idag. Överraskade med att skicka blommor. Det är alltid kul att överraska ens vänner ibland. =) Imorgon ska vi på Mikas dop. Har suttit här och pysslat ihop hennes kort nu i typ en timmes tid. Det tar längre tid att göra det i praktiken än att tänka ut hur man vill ha det i teorin. Men är nöjd, tyckte det blev riktigt fint till slut. Får hoppas att det är lika fint imorgon.

Ooooh höll på att missa att skriva om mina fantastiska fynd idag. Är det något man alltid kan vara säker på så är det att man kan göra sådana grymma fynd på rean på Väla. Köpte en sunshine klänning på MQ för 199 kronor. Gul och jättefin. Passar helt perfekt. Köpte dessutom en rosa Stockholm klänning som verkligen är hur fin som helst. Den var också på rea och jag fick den för halva reapriset pga en liten paljett som lossnat. 99 kronor kostade den. Hade köpt den för 599 om den kostat det för det var en av de finaste klänningar jag köpt på länge. Var ju dessutom bara tvungen att gå in på sisters också. De har alltid en helt otrolig 70% rea när de har rea. De rear ut så mycket snygga saker så det finns inte. Köpte en klänning/tunika och två sjalar och en skjorta för 200 kronor. Märkeskläder alltihop. Inte för att märket egentligen spelar någon roll men ändå... Nice! =)

Nä nu måste jag mota bort en lite väl påträngande katt...

Middagsdax



Hehe... tror jag tittat för mkt på tv. Tittade på Rachel Ray för nån vecka sedan. Programmet handlade om rester och allt man kan göra med överbliven köttfärslimpa. Jag känner mig inspirerad. Det är nästan så man skulle va hemmafru så man kunde laga mat varje dag. =P Haha... hade man inte behövt diska o städa o sånt hade det kanske funkat.

Ikväll blev det iaf köttfärsfyllda paprikor med ris. Matthias lagade mat igår så känns som min tur idag.

RSS 2.0