2008 - here I come

2008. Redan. Time flies. Nåja. Första nyårsdagen på typ 8 år då jag var ledig. Inte helt fel. De senaste 6 åren har jag inte bara jobbat på nyårsdan utan alltid haft månadsarbete vilket inneburit att jag varit tvungen att gå upp tidigt. Men inte i år. Need I say att jag inte saknar McD särskilt mkt? Det jag kan sakna stundvis är den första tiden i Gävle, då när man var polare med alla... och den tiden på Södergatan i Hbg. Jag och Erika tränade väl en tre till fyra gånger i veckan efter jobbet. Efter träningen gick vi på bio. Minst en gång i veckan. Det var också en rolig tid. Men men... allt roligt måste ju ha ett slut. Lite abrubt slut bara när restaurangen stänger portarna för gott. Jag minns ju en gång för en herrans massa år sen då den invigdes. Jag var där med mamma och pappa och träffade Ronald McDonald för första gången.

Tiden går ruggigt snabbt ibland. Det känns som att Januari började igår och slutar imorrn. Jag hinner ju inte riktigt med. Jag älskar jobbet, det är verkligen jättekul. Jag är dessutom hemma tidigare än jag oftast var då jag jobbade på donken. Iom att jag går och lägger mig tidigare känns det som att dagarna bara försvinner. Vi hinner inte göra något särskilt när vi kommer hem från jobbet direkt utan det blir sängen redan runt halv elva. Haha, det är himla tidigt för att vara mig. Men man måste ju liksom vara pigg och glad när man ska hjälpa tant Elsie att hitta det perfekta pudret, och nagellacket och hexafosfat till att kalka av diskmaskinen samt ett paket nicorettetugummin. Är man trött kanske man råkar sälja fel nyans av pudret och man vill ju inte att hon ska komma tillbaka och klaga. :P Hur som helst så trivs jag som butikschef. Det är dock lite annorlunda ifrån donken. Man var himla bortskämd som Restaurangchef. Allt var ju så inrutat och klart. Man fick det mesta serverat i form av mallar och McD standards. Det var lite lättare. Här är allt väldigt fritt. Samtidigt är jag inte van vid att jobba med vuxna människor. Det är något mindre upptightningar nu och mycket mer ödmjukhet. Det är iofs en något trevligare miljö att jobba i så här i efterhand.

Startade om mitt viktminskningsprogram på viktklubb här för några veckor sedan. Det börjar gå åt rätt håll igen. Jag har dessutom köpt nupo pulver på jobbet som får bli frukost varje dag och middag nästan varje dag. Att byta ut 2 måltider till nupo när man bara jobbar och sedan åker hem är inga problem. Det är dock lite svårare de dagar då man är bortbjuden. Jag kan inte undvara lunchen på vardagar då jag jobbar då det är en av de saker jag verkligen ser fram emot. Måste få i mig lite varierad mat som jag blir både mätt på och som är lite rolig att äta. De där jäkla jordgubbs, kaffe latte och chokladshakerna är ju inte supergoda. De är inte äckliga heller. Bara inte supergoda. Min favorit hittills är iaf jordgubben. Men måste erkänna att jag brukar hålla andan när jag dricker den. Jag tycker att den smakar lite mkt hästfoder just när man dricker men eftersmaken är himla god. Jag går just nu dessutom på nån utrensningskur som ska få ut alla slaggprodukter. Får la se om jag känner mig "renare" om fyra veckor. Ska ju prova bröllopsklänningar med Lina på måndag. Det ska bli himla kul. House of brides i Köpenhamn ska vi till. :)

Ska göra naglarna imorrn. Det ser jag verkligen fram emot. Tror inte jag gjort det sen i typ oktober. Alla har nu trillat av. Lite trist. Ska försöka komma ihåg att boka tid hos Theresa med för att få lite nya slingor i håret. Tror att utväxten har passerat öronen snart och det är ju liite långt.

Nä fy tusan vad trött jag blev. Får la fortsätta raljera nån annan dag.

Smokey!


RSS 2.0