schlager i mängder....

Nu är vi på väg till Göteborg för att kolla på schlager. Jag skulle egentligen varit ledig idag. Så vart inte fallet. Nåja, shit happens. Känns som att mina problem är något oväsentliga om man jämför med saker som händer i vissa andras liv. Status på onsdag. Undrar hur det kommer att gå o hur länge jag kommer att vara tvungen att vara kvar. Säkert hela natten. Det kvittar ju om man vet exakt hur man ska göra i teorin om man inte har lyckats skaffa sig de resurserna som krävs för att genomföra det i verkligheten. Jobbet är iaf fortfarande roligt. Om jag älskade ögonskuggor förut vad gör jag då inte nu. Ena vårlooken efter den andra börjar droppa in nu. Satte upp lancomes vårlook igår. Deras ögonskuggor är helt fantastiska. Jag tror jag är kär....

Körde förbi en scandlog lastbil för ett litet tag sedan. Det väcker en himla massa minnen. Hehe, som häromdan när jag ringde en kollega och börjar med hej det är anette från mcdon... hrm nej matas. =P Saknar dock inte det livet alls. Saknar en del kollegor, familjekänslan och maten. Men det är f-nimej bra att jag har slutat där. Nu när man gett sig tusan på att äta nyttigare kan man lyckas lite mer än två minuter. Har gått ner 10 kilo sen jag slutade på donken. Ska nu se till att gå ner minst en storlek till. Har ju beställt brudklänningen. Jag och Lina var på house of brides i Köpenhamn. De har svenskrabatt där på 20%, inte illa! Jag har beställt en äkta Maggie Sottero. Jag är så nöjd! Det är inte utan att man längtar lite till den kommer hem så man får prova den . Vi har ju dock lite andra saker också som skall ordnas så vi behöver nog inte oroa oss för att gå sysslolösa här i vår.

Vi var på bröllopsresa i söndags. Matthias, Michael, Angela och jag. Vi fick bokat fotograf och kollade på ringar. Jag tror jag vet exakt hur jag vill att min ring skall se ut. Enda utmaningen är hur jag ska hitta en liknande den som kostar hälften så mycket. Någon chans att de har rea hos juveleraren?

Nä men usch vad seg man kan vara. Jag tror att jag somnar snart. Inte bra. Vi ska ju kolla på schlager i mängder o på plats. Då kan man ju inte vara trött.

Fy!

Nä ska ta en powernap.

Ciao

RSS 2.0