Aja baja

Shoppingådran i mig har blivit ordentligt tillfredställd de senaste veckorna. Det började med ett par beställningar från Lekmer.se & blingo.se. Det blev en hel del kläder till både Amanda och August. Som om inte det var nog så var jag på Ajabaja i onsdags. 70% rabatt. Jag säger som Angela; "If it aint 50% off it aint on sale".
70% - I love it.

Amanda har en overall i stl 50 & fick en i stl 62 i julklapp. Jag hade svurit på att inte köpa någon i storlek 56 men eftersom det var så bra rea så kunde jag inte låta bli. Det fick bli en finfin Molo overall.



image description

Det blev också en hel del andra plagg. Gaaaah hade kunnat bosätta mig inne på Aja baja. Det finns så mycket fina kläder. Som tur var hade de inte så mycket kvar i Augusts storlek, annars hade jag väl fått råna en bank. ;)

På måndag blir det till att ta tag i kosten igen. Då är det back to LCHF. Förhoppningsvis kanske träningen drar igång så smått snart också. Jag behöver verkligen det. Matthias fyllde år i veckan och därmed har det blivit en massa bakande och god mat. Bland annat har det blivit 2 kladdkakor. En med schweizernötstäcke & en med dajmtäcke. Yummi.

Vi hade singstarkväll i torsdags. Det var så himla kul. Tänk att det kan vara så roligt att spela spel även när man inte vinner. :) Jag hoppas på många singstarkvällar framöver!


RSS 2.0