Äktenskapstips?

hahahahaha

hittade länken till de här bilderna på bt idag...

 
Äktenskapstips 1:
"Lova inget när du är full."
 Äktenskapstips 2:
"Överraska din kvinna ibland."

En herrans massa kort..

  De här tyckte jag om. =)

  Dessa två var nog aldrig riktigt aktuella..

  Jag gillade det vänstra, men inte Matthias. Tror Mia gjorde det högra kortet. Annorlunda o coolt.

 Kanske lite plottrigt, det vänstra alltså. Mia som gjorde det högra.

  Mia gjorde det vänstra. Häftig silvertråd på det.

 Jag älskade det högra... dock inte Matthias.

  Tyckte massor om de här med. Hmm.. undrar om vissa färger är återkommande. =P

 Den layouten som vi valde till slut går lite i den här stilen. =)

 Tyckte det högra var lite coolt.

 Mia gjorde det högra. Häftigt.

 Tyckte även att detta var lite fint... det blev dock inte det heller.

Det krävs ju många försök för att hitta det man tycker om. :o)

Bad hair summer

Weeee... har bokat tid hos Theresa i till vi ska ner till Skåne nästa gång. Har inte varit hos frissan sen jag tog över min restaurang. Hahaha... i början av november 2006 var sist jag klippte håret. Inte undra på att håret ser ut som nåt man rengör kastruller med.

Maggie Sottero



Gaaaah... har fastnat för en designer. Snöat in mig helt. Har inte tänkt lägga 18000 på en klänning... men titta på dem.. är de inte alldeles... alldeles.. alldeles underbara. Suck. Nåja.. kanske hittar någon som kan sy upp något liknande som inte är lika dyrt. Är ju faktiskt inte märket jag vill åt utan klänningen...

Så här kanske?


Kavel i glaset

Innan semestern skulle jag städa lite snabbt för vi skulle ha gäster på kvällen. Allt var städat och fint. Bara lite disk kvar att diska. Fråga mig inte varför jag inte bara diskade upp kaveln och det sista glaset. Haha det hade ju varit smartare än att lägga ner träkaveln i glaset med vatten i botten. Träkaveln svällde i vattnet och har suttit där ända sen dess. Nu två veckor senare sitter det fortfarande som berget. Jag tror vi måste slänga både kaveln och glaset. Suck. Tur att det inte var nåt fint glas jag ställde den i haha.. snacka om idiotförklarad!


Golfabstinens

Jag saknar nästan golfen. Låter fånigt med tanke på att jag inte spelat golf förut men nu har jag ju haft lektion nästan varje dag i över en vecka. Hur ska jag klara mig utan min lärare? Huuuua hemska tanke att stå ute på banan och komma ihåg allt som jag fått lära mig.

http://www.youtube.com/watch?v=Xy9GTAENiJA&mode=related&search=

Sån sving som Tiger har ska jag också jobba fram tänkte jag. :P Ska ner till 36 nu i veckorna som kommer har jag tänkt. Sen ska jag ner under 30 till nästa sommar.

Det jobbiga med att spela golf istället för att ligga på playan är ju att man får en sån grym bonnabränna. Det är ju inte sådär supersnyggt om man ska gå ut och ha på sig ett linne. Men men... känner jag mig själv rätt kommer jag ju att jobba ganska så mkt vilket innebär att jag kommer ha skjorta på mig. Då syns inte bonnabrännan iaf. =P

image5  Min nya golfklubb. =) Tror inte jag kommer att spela där så ofta men just därför passar den ganska perfekt just nu. Ska byta till S:t Arild till nästa år. Eller möjligtvis året efter det.

Semester

Då har man gått o skaffat sig en blogg. Inte en dag för tidigt. =P Kanske lika bra att samla allt på ett ställe istället för att ha allt överallt. Haha, som om jag skulle sluta skriva på andra sidor för att jag har den här men ändå. Hua klockan börjar bli sent så jag börjar svamla redan nu. Bra jobbat!

Jag har tagit grönt kort. Mycket stolt över mig själv. Tog min första golflektion någonsin förra tisdagen och i torsdags den här veckan hade jag mitt uppspel. Nu har jag till och med gått med i en golfklubb så nu är det bara att gå ut och spela massor. Fy f-n vilken träningsverk jag haft sen jag började med lektionerna. Har ju gått minst en runda varje dag och det har minsann satt sina spår. Inte så att man gått ner i vikt eller nåt annat kul som man kunde önskat utan enbart i en jäkla massa smärta. Nåja... shit happens. Kul är det i alla fall.

Vi har även bokat festlokal till bröllopet. Det går framåt med stormsteg. Kyrka är bokad, lokal är bokad, menyn är bestämd, layout till inbjudningskort & övriga trycksaker är bestämda, bröllopstårtan är bokad (inte exakta tårtan utan konditorn), bröllopsresan är bokad, budgeten är klar och gästlistan är iaf preliminärt klar. Jag längtar till vi ska åka på bröllopsresan. 7 dagar i västindien låter inte helt fel. För övrigt har jag gjort en weddingannouncer sida. Jag vet det är hur corny som helst men det skiter jag i. =P http://anetteomatthias.weddingannouncer.com är det. Nog inte så intressant för så många andra än mig och Matthias men det är ändå kul att skriva. 

image2

Tror det är en av balkongerna längst upp som är vår. Typ andra raden uppifrån och sen typ 5 hytten från vänster..... tror jag... eller så var det på andra sidan haha... vilken koll jag har.


Just ja, var ju midsommar igår. Jag och Matthias var hos Helen & Martin. Vi hade så jäkla kul. Jag satt och gjorde kransar till tjejerna men efter halva kvällen och en hel del öl senare var det killarna som satt med dem.
                                                                              
                                                                             
Vi var totalt 7 pers hemma hos Martin och Helen och vi dansade på gräsmattan fram till klockan 1 hahaha.... inte illa för att vara mitt i ett villaområde. =P

Nej nu ska jag sova, vi ska ju åka hem till el stockholmo om några timmar.


RSS 2.0