Upplyst

Vad är det med ogräs och dess förmåga att växa i superfart i tid och otid? På semestern i Augusti spenderade vi en hel helg åt trädgården. (Dvs 1,5 dag på att fundera på att vi borde ta tag i den och cirka 0,5 dag på att verkligen göra det.) Nu är det en massa ogräs i rabatterna igen. I november. Hur är det möjligt? Har ogräset några grandoisa (?) planer på att ta över världen? I så fall är det på god väg! Och vad är det egentligen med päronträd och päronrost? Jag älskar att kunna plocka päron direkt från trädet. Det är ju då de smakar som bäst. Men det ser ju inte så himla fräscht ut när hela trädet är fullt med orangea prickar. Har provat pappas trick med att spraya på vatten & diskmedelsblandning. Jag trodde det hade hjälpt när bladen kom i våras. But oh no.. lagom till midsommar kom de där små prickarna igen. Googlade på det och det visade sig att det tydligen är då de brukar dyka upp. Suck. Det har ju varit så de senastee 3 åren så det är ju inte helt lätt att lista ut vilka enar som är skyldiga... och även om vi skulle kunna lista ut det så kan vi ju inte direkt gå runt och fälla träd i området.

Oh well... Vi får väl ta tag i ogräset igen till våren. Snart kommer väl snön och då slipper vi ju se eländet på ett par månader.

På tal om något helt annat så upptäckte jag härom dagen att man kan skicka ljusogram. Ljusogram?! Är det inte fantastiskt? Jag surfade in på Yankee Candles hemsida och upptäckte att man kan skicka ljus till vänner och bekanta. Yankee candle är mina favoritljus. Jag har varit barnsligt förtjust i dem ända sedan året i USA, men köper dem alltför sällan. Just nu är jag smått besatt av saker som luktar gott. Fräscht som t ex JIF eller tvättmedel. Jag övervägde att köpa CLEAN parfymen warm cotton men kanske ska investera i ett doftljus istället. 

 

Slö

Åååh jag borde gå & duscha. Att sätta sig i soffan är farligt. Man tenderar att fastna i den. Jag är dock rätt nöjd med att ha hunnit med både konsum/posten, babyringen & panduro outlet och använder väl det som argument för att sitta i soffan. Kanske.. kanske tar jag mig upp ur soffan snart och tar tag i dusch och hushållssysslor!


Tupperware

Nästa söndag är det dags för tupperware party. I can't wait! Sist jag var på tupperware party måste varit någon gång på 80-talet. När jag flyttade hemifrån fick jag några av mammas gamla tupperware prylar och de används fortfarande flitigt. Produkterna kanske inte är de billigaste men å andra sidan verkar de hålla mycket längre än budget alternativen.


Vampire diaries

Okej.. nu har jag fastnat i Vampire Diaries också. Jag brukade slötitta på Smallville på förmiddagarna. Perfekt serie att titta på medan man surfar och halvsover. Men så häromdagen hade de bytt ut Smallville mot Vampire Diaries. Oh my.. I'm hooked. När det kommer till tv serier är jag lite av en tonåring fortfarande.. haha. Gossip girl, greys anatomy, supernatural och nu Vampire diaries. Detta är ju då utöver alla serier som jag och Matthias följer tillsammans.



För övrigt så behöver jag åka och handla idag.. men orkar jag? Jag skulle behöva åka till Panduro hobby outlet & babyringen.


H2O mopp.. någon?

Jag kan ju bara konstatera att det är mycket trevligare att vara ledig denna gången än förra. Jag har ju så många härliga människor omkring mig som också är lediga. Igår var Maria här med Alice och Noel... och idag ska jag hem till Mita, Alisha & Naumi. Att ha goda vänner att umgås med gör att väntan känns lite mer uthärdlig!

Om det är en "downside" till det här med att vara ledig så är det att man fastnar i "daytime-tv".. och reklamerna. Jag vet att vi egentligen inte behöver några av de saker som de försöker sälja på Tvins men någonting med de där reklamerna gör ju att man fastnar. Så.. nu.. ett par veckor senare så tror jag att vi inte kan leva utan en h2o mopp. ;)


Michael Kors 2.0

Mitt älskade iphone fodral. :) Skam den som ger sig!

... och där kom bilden! :)

Michael Kors

Weeeeei. Fick en present av min make idag. Ett Michael Kors iPhone fodral till min nya telefon. Lovely! Att få spontanpresenter sådär hör inte till vardagen så jag började nästan gråta en skvätt. Det är så längesen jag bloggade så jag har helt glömt bort hur man lägger upp bilder... Men så fort jag kommit på det kommer det en bild.

Dammvippan..

Kanske är dags att ta och damma av den här gamla bloggen & uppdatera den igen. Kanske till och med kan få till mer än ett inlägg om året. ;)

RSS 2.0