Magsjuk???

Nackdelen med att vara chef  är att man aldrig någonsin kan vara sjuk. Eller tjo kan o kan men 99% av gångerna som man är så sjuk så att kroppen skriker efter vila så får man ändå pallra sig upp o åka in o jobba. Idag var 3 av 5 sjuka. Egentligen var nog 5 av 5 sjuka men två av oss var där.  Varför får man så nedrans ont i hela kroppen när man är sjuk? Okej för att man får ont i magen om man är magsjuk men rygg, nacke o ben??? Det har väl inte med magen att göra? Jejeje...Förhoppningsvis är jag iaf ledig några extra dagar nästa vecka. Jag längtar...

Tur man har days of our lives. Hahaha.... i jämförelse med allas liv i Salem har man det ju ganska bra.

tjingeling

Allt möjligt men ändå ingenting?

Trött tröttare tröttast? Hmm... jag tror jag börjar tröttna på min hemmagjorda diet. Jag börjar tröttna på dessa "dietbars". De är faktiskt jäkligt goda men de är ju inte mat. Samtidigt så orkar vi inte laga mat när vi kommer hem så sent på kvällen så de är ju ganska praktiska. Jag fullkommligt älskar mina nupo bars. Nupo kokos är favoriten med karamell inte långt efter. De smakar inte alls konstgjort och vidrigt som nutrilett gör. Ändå börjar jag tröttna. Nu är det väl extremt idag eftersom det inte blev någon lunch. Annars brukar jag ju lyxa till det på lunchen genom att äta precis vad jag känner för. Den här dieten går ju inte supersnabbt men den går iaf neråt. Hade jag vart stenhård på helgerna och inte ätit allt möjligt sött när tillfälle ges så hade det ju gått snabbare. Men jag hade ju aldrig kunnat hålla den "strama" linjen så länge. Förra veckan var dock dålig. Riktigt värdelös var den. Vi var ju på kurs med jobbet. 2 dagar nere i Klarskovgaard vart det. Riktigt god mat serverades där. Inte bara god mat utan dessutom mycket mat. Suck. Sen i lördags var det status i Charlottenlund. Klart man hjälper till. Då blev det pizza o godis o läsk. Inte bra nej desto godare. Jejeje... 0,5 kilo plus visade vågen idag. PLUS???!!! Det är skandal. Här har man iaf lyckats få den att visa minus varje vecka de senaste 2 månaderna också visar den plus nu. Nope, så kan vi inte ha det!

Hur kan det kännas som att tiden går så snabbt samtidigt som det känns som att den står stilla? Oh well.... längtar så mycket till juli och allt som händer då. Det blir en rolig månad!

Vi var i Blekinge i söndags.. hmm inte nu i söndags utan förra. Vi var på Antons dop. Det är mysigt med roadtrips. Det är alltid avslappnande att komma ut till småstäder långtifrån sitt eget hem. Det behöver man ibland. Synd bara att man alltid har alltför bråttom därifrån. Vi är alldeles för bra på att göra upp planer på alla våra lediga dagar. Jag längtar efter en hel slappa-dag då man bara kan hänga framför tv'n o inte göra något vettigt alls.

Om melodifestivalen finns det inte så mkt att säga. Det enda man kan konstatera är att Svenskarna har förlorat sitt folkvett. Att inte Carola gick vidare är skandal. Jag kan dock erkänna att Sanna Nielsens låt är jäkligt bra... kanske till och med bättre än Carolas och Andreas.. men det är också den enda. Pinsamt att de inte gick vidare. Inte så mycket pinsamt av dem utan snarare av dem som röstat. Tur att Christer Sjögren gick vidare, då har man iaf lite att skratta åt (med?) på lördag. Inte för att jag kommer att se finalen då jag jobbar men ändå!

No country for old men.... antingen har jag blivit för gammal, för korkad eller så förstår jag bara helt enkelt inte den här filmen.

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaah.... ibland saknar jag McDonald's mat jäkligt mycket. Suck.... jag tror att jag är beroende.

Vi vann tyvärr inte förstapris i chaneltävlingen i december men dock en placering som gjorde att vi fick välja chanelprodukter till ett värde av 1500 danska.... inte helt fel förmån! Sådana detaljer gör arbetet så mycket roligare måste jag säga.

Hur kan det komma sig att man tackat ja till en massa friends requests ifrån folk man inte riktigt kommer överrens med eller gillar? Tror det är dags att solla i min lista! Det är väl knappast en tävling i vem som har flest vänner.. eller? Nä, det får bli en noggrann genomgång av den nån dag.

Nä trött tröttare tröttast skall sova!

Buenos noches señor!

RSS 2.0