Jul jul strååååålande jul...

Tiden går ganska snabbt, det är julafton nästa vecka. Det känns märkligt. Det känns som att graviditeten står stilla. Vecka 27... har jag inte varit runt vecka 25 i typ flera månader? Hur går det ihop? Tiden går snabbt på ett plan och långsamt på ett annat? Det känns inte heller som att det är jul i nästa vecka. Okej för att vi började med julkorten i typ oktober och hade köpt alla julklappar utom till varandra innan det ens var december men ändå. Jag älskar ju julen. Det måste vara för att det är så mycket annat runtomkring. Det är så mycket olika känslor i kroppen. För det första känner man sig ju som om man helt plötsligt hamnat i en 80 årings kropp. Varje gång man reser sig måste man liksom veva upp kroppen innan man ens kan gå normalt. Ryggen gör ont bara man tänker på att gå upp och ner för en trappa eller plocka upp någonting från golvet. Har man gått från ena änden i butiken till andra änden måste man stanna upp och hämta andan. Gaaaaaaaaaah. Inga fler barn förrän jag blivit slimmad och vältränad. (Hehe drömma kan man ju....)

Nu har jag plöjt genom de senaste två säsongerna av desperate housewives. Det är alltid lika kul när jag börjar kolla på någon serie som jag gillar för att ha något att göra när jag är ledig. Det slutar ofta med att Matthias också fastnar i den och vips så har vi sett alla avsnitt. :-)

Bebisen sparkar, slår kullerbyttor och har sig. Rör sig gör den iaf. När jag och Matthias låg i soffan och kollade på film häromdagen låg bebisen och sparkade på Matthias.

Rocky är så söt. Han har börjat med en ny rutin nu; varje kväll när han börjar bli trött så går han upp till sovrummet och hämtar Kurre som är hans lilla gosedjursekorre. Sedan kommer han ner med den och hopparupp i soffan och lägger sig och myser. Jag ser fram emot att vara hemma med honom och bebisen sen.

Fy bubblans vad jag är trött. Ska kolla på parlamentet. Inte världens roligaste deltagare idag men det blir iaf lite roligare om man hänger med...

Löneförhöjning

Det är trevligt att den danska kronan nu är mycket starkare än den svenska. Det betyder att jag nu får ut mer netto än vad jag hade brutto som rc på donken. I och med kronans fall har vi fått en löneökning på ca 10 % var.  Nice. =) Synd bara att räntan är så mkt högre nu än vad den var förr. Kan den inte gå ner snart så att vi kan binda lånen? När vi bodde i Sthlm hade vi bunden ränta på 3,5%... vill dit ner igen. Det rör sig ju om fasansfullt mycket pengar när man har huslån. Huuua!

Idag har varit en skitdag. Det allra värsta med att vara chef är de gånger då någon i personalen råkar illa ut. Ikväll trillade en av mina anställda och bröt förmodligen foten samt fick ett jack i bakhuvudet. Även om jag vet att jag inte kunde gjort någonting för att förhindra det så tär det på en att vara den som ska vara stark och reda ut situationen och ta hand om de andra i personalen. Tur att Matthias körde hem så jag slapp det. Nu känns dock de närmaste veckorna inte så ljusa som de gjorde förut. Suck! Det ironiska i hela händelsen är att hon förmodligen snubblade på en påse där hon hade lagt en chokladkalender som hon fått av mig. Jag skulle köpt vanliga julkort till personalen istället för chokladkalendrar. =/

Nope, borde lägga oss nu annars orkar jag väl aldrig med morgondagen.

Tjingeling

RSS 2.0