Min möhippa

Jag är så trött. Fullkomligt slut. Sitter här o halvsover framför datorn. Det är mycket som har hänt den här veckan bland annat Celine Dion koncert i torsdags och Matthias svensexa i fredags. De händelserna får jag berätta mer om en annan dag för jag orkar helt enkelt inte idag. Måste däremot skriva om gårdagen. Fantastiska gårdagen. :)

Lina hade bjudit in mig på en stor sommarfest igår. Jag hade haft mina föraningar om att det kanske var en möhippa som gömde sig bakom den där sommarfesten. Några dagar innan pratade jag dock med Lina och hon verkade ha planerat dem här sommarfesten så väl att jag var helt övertygad om att det skulle bli fest. Under tiden jag pratade med henne i telefon i fredags så hörde jag både Anders och John (Linas lillebror) bekräfta eller lägga sig i det Lina sa. Lina och Anders började ju nästan bråka i över vilken tid vi var tvungna att vara på gröningen för att kunna "paxa" en brännbollsplan. De hade verkligen tänkt på detaljerna för jag blev grundlurad! Strax före nio igår morse kom Lina och Mika och hämtade mig hemma hos mina föräldrar i Helsingborg. Vi åkte till ica brunnen för att handla lite frukostbullar. Därefter bar det iväg hem till henne för att käka frukost med Anders och Mika, trodde jag ja. När jag kom runt häcken in till trädgården kände jag att någonting var fel då dörren stod på vid gavel, Anders skulle ju vara nere i stan och hämta grejer. Typ en hundradels sekund senare såg jag att nästan alla mina vänner satt på verandan. Min första instinkt blev att backa tre steg för att sedan gå fram igen och kolla så att de verkligen satt där. Haha, jag måste ha sett bra fånig ut. Paulina, Mia, Carolina, Helen, Katrine och Erika hade samlats hos Lina och väntade på mig. Det är en häftig känsla att veta att alla var där för min skull. =) 

Efter att ha ätit frukost körde de mig vidare till Ramlösa Brunn Spa (hmm.. undrar om det heter så). Där fick jag en äkta chokladskrubbsmassage. Det var helt underbart. Jag älskar ju choklad så det hade inte kunnat börja bättre. Under en timme låg jag där och blev ompysslad. När jag skulle klä på mig igen efter att ha duschat noterade jag att det inte var mina kläder som hängde där längre. Min outfit bestod av ett par nätstrumpor... tänk kasslernät. Ett par stora shorts och en stor blå skjorta. Jahapp, nu börjar det tänkte jag. Jag har ju själv aldrig varit med på en möhippa där det inte varit ett litet mått av förnedring så jag förväntade mig ju knappast att slippa det själv. Vi åkte ner till gröningen . Mitt första uppdrag var att grilla och sälja hamburgare. Haha, passande uppdrag för en gammal McDonaldäs tjej. =) Jag fick en fin skylt där det stod McMatthias burgare endast 5 kronor och en fin keps. Det låter kanske lätt men det var inte helt lätt att försöka hålla koll på 4 engångsgrillar samtidigt som man försökte gå runt och ta emot beställningar och göra hamburgare till de 7 vännerna som också skulle ha mat. Jag hade en deadline på 30 minuter som jag inte lyckades hålla. Folk var inte sådär supersammarbetsvilliga när jag försökte sälja till dem. Tror de tyckte att jag såg skum ut eller nåt. De som till slut köpte hamburgare gjorde det nog mer för att de tyckte synd om mig. Hamburgarna var dock goda så de var värda varenda krona! Nåja, jag fick sålt alla men inte på 30 minuter. Jag fick snällt ta mitt straff vilket var att gå i och bada med kläderna på. Haha, jag såg det mer som en belöning för det var ju så himlans varmt. Efter det fick jag ta på mig en bikiniöverdel i turkost och underdel i leopardmönster. Nätstrumporna fick jag snällt ha på mig under bikiniunderdelen. Om jag var lite lik en kassler tidigare så var jag nog mer lik en kassler än en kassler själv vid det här laget. Blöta trosor under nätstrumporna och sen bikiniunderdel under det. Det satt som en smäck vilket ju gjorde att de fantastiska "lovehandelsen" syntes extra bra. Hahaha... hade jag vetat om det här hade jag deffat förra veckan också. Kört en minivariant av danska rigshospitalet eller nåt. Folk stirrade ganska ordentligt. De var nog inte helt säkra på om det var möhippa eller om jag verkligen hade så taskig klädsmak.

Det var väldigt skönt att det inte var en hektisk dag utan att man fick chans att sitta och slappa lite och bara prata med alla som var där. När man äntligen har så många vänner samlade på en gång så vill man ju gärna få lite tid till det. Vädret var ju dessutom helt perfekt.
Under eftermiddagen åkte vi hem till Lina igen. Vi drack vin och pratade och jag fick spela in en singel. Hej Matthias (Hej Mickey). Jag har inga problem att sjunga med högt och ljudligt när den spelas på krogen men så här helt själv var det inte helt lätt. Jag tror att jag sjöng i falsett typ hela tiden! Nåja, roligt var det iaf. Tror att det kommer att låta för j-vligt när det är färdigt men ser samtidigt fram emot att höra det slutgiltiga resultatet.

Vid sextiden dök Anna upp. Det var himla kul att hon också kunde vara med. Det kändes verkligen som att tjejerna som anordnade möhippan fått med nästan alla mina vänner. Det var så kul att få prata lite med henne också. Tänk att det ska till bröllop och möhippor för att vi ska lyckas få till tider då vi faktiskt kan ses. Nåja, himla kul att hon kom dit!
Klockan 18:15 kom maten. Pizza! Min var formad som ett hjärta. Så gulligt! (Det är ju detajerna som skiljer proffsen från amatörerna.. eller nåt)

Efter maten fick jag som uppdrag att försöka lukta mig till vilken parfym de höll framför mig. De tyckte att jag som nu jobbar inom Matas skulle ha koll på sånt. Jag hade ögonbindel på mig och kan säga att det inte var helt lätt. Jag klarade 3 av 9 och då jobbar jag ändå i den branchen nu. Alla fel bestraffades såklart med shots. Alla rätt "belönades" med en klunk av min drink. Kan det vara så att upplägget gick ut på att jag skulle få i mig alkohol? :P

Sista uppdraget var att jag skulle besvara frågor som de ställt till Matthias. Det var hur roligt som helst. Matthias är bra söt och hade kommit med långa, ärliga och charmiga svar. Det var himla kul att höra Matthias beskriva mig. Det var en av många höjdpunkter under dagen!

Därefter blev det lite singstar och sedan en kväll på Le Cardinal. Jag fick en drink på krogen men tror att jag efter några klunkar bytte bort den mot någon annans vatten. Jag försökte hela tiden varva med mycket vatten och tror att det var det som gjorde att jag var vid medvetande hela kvällen. Strax innan två gick jag ut för att ta lite luft. Då kände jag hur ont jag hade i mina fötter och hur trött och onykter jag var. Jag bestämde mig för att bege mig hemåt. Lina såg till att jag hade pengar till taxin och sedan bar det iväg till mor och far. Egentligen ville jag stanna på Le Cardinal hela natten men kroppen orkade helt enkelt inte.

Jag hade så j-vla roligt hela dagen. Idag känns det bara lite trist att dagen gick så snabbt. Det var helt fantastiskt att så många vänner samlats bara för min skull. Det är en speciell känsla som jag tror att alla blivande brudar har på sin möhippa. :)

Tack allesammans som gjorde dagen så speciell!

Natti natti

RSS 2.0