Möhippa

Mörkret har fallit över oss och regnet öser ner. Det känns som att hösten är här för att stanna.

 

Vi sitter just nu i bilen på väg hem från Stockholm. August sover så sött i sin bilbarnstol. Matthias är  helgens ”designated driver” så han kör. Själv har jag mest jobbat hela vägen. Vi ska inom Hbg & plocka upp Rocky sen ska vi hem och sooooova. Lång dag imorgon!

 

Det var möhippa för min blivande svägerska igår. Så himla kul! Dagen började med att vi deltagare samlades på K4 (McDonald’s, Kungsgatan 4..) och väntade på att Angela skulle dyka upp. Hon trodde nämligen att hon skulle gå på ett skatteseminarium hela dagen. Hehe... i princip alla hennes kollegor samt chefer spelade med. De hade till och med fått en advokatbyrå som de samarbetar med till att skicka ut en riktig inbjudan. Angela var med andra ord helt övertygad om att möhippan inte skulle äga rum denna helgen. Hon ”visste” att det hela skulle gå av stapeln nästa helg....


Dagen började med en cd inspelning. Jag tror att det kan vara den bästa inspelning som någonsin gjorts på ”The one and only...” Chesney Hawkes släng dig i väggen!

 ”I see dead people....”


Till lunch käkade vi asiatisk buffé bestående av chinesiskt, mongolisk bbq & SUSHI. I love it! Jag saknar den restaurangen lite faktiskt. Det finns inget motsvarande i Malmö. I alla fall inte något som håller samma kvalitet.


Efter lunchen tog vi blåa linjen ut till världens mysigaste lilla bastu. Där bastade vi, badade och drack öl. Eller inte jag, jag drack cider. Det var oerhört trevligt och till och med solen bestämde sig för att göra oss sällskap. Ett dopp i kallt vatten är precis vad som behövs för att komma ur matkoman som man hamnar i när man varit på buffé.

Efter bastun drog vi hem till Johanna där vi åt gott, drack goda drinkar och lekte lekar. Det blev såklart en hel del dans till The one and only också..  Resten av natten spenderades på en nattklubb. (Bom Palais tror jag att det hette) De hade ett dansgolv där de i princip körde schlager nonstop. Need I say att det var där jag befann mig nästan hela tiden? Det var sååå kul. Höjdpunkten var när Angela fick äran att köra sin låt.


Jag slutade dricka alkohol innan vi gick ut men är ändå sjukt seg idag. Inte bakis men seg. Man kanske ska inse att man börjar bli gammal. Och att dansa så många timmar i rad sätter sina spår. Det kanske till och med är så att man skulle börja stretcha innan man kör igång, haha.


Idag kom Matthias & August och hämtade mig strax före lunch. Vi hängde lite hos Mats, Jenny & Alda innan vi åkte hem. August har lekt med Alda hela helgen. Nästa gång vi åker upp får jag se till att jag också hinner träffa dem lite mer!

 

Nej, nu börjar vi närma oss Hbg!

Ciao

ps. bilderna från helgen lägger jag som vanligt upp på facebook.. orkar inte hålla på att lägga upp bilder på båda ställena!


Bröstpumpslag?

Bröstpumpslag. Really? Det uttalandet speglar ju hela vänsterns politik så himla bra. Varför låta individen få bestämma över sitt eget liv när man kan lagstadga om det. Då blir det LIKA för alla. Hmm.. sist jag kollade var varje människa unik och det som funkar bäst för en person behöver inte nödvändigtvis vara det bästa för en annan. Skulle politikerna uppe i Stockholm bestämma när jag ska sluta amma mitt barn? Jag blir så fruktansvärt upprörd! Måtte svenska folket ha vett nog att hålla Ohly långt borta från makten! That's all for today folks!

RSS 2.0